Lista produselor producătorului Trezy

Scutecelele refolosibile Trezy sunt lavabile cu buzunar. Aceste scutece textile refolosibile sunt de mărime unică şi pot fi folosite de la naştere până la oliţă, pur şi simplu ajustând cu arici moale şi elasticul de la picioruşe pe măsură ce bebeluşul creşte. Scutecul lavabil vine cu 1 insert de scutec muslin.
Sunt uşor de folosit: introduceţi insertul în scutec şi este gata de purtare. Când daţi jos scutecul, scoateţi insertul din interior şi spălaţi scutecul la maşină. Faptul că puteţi scoate insertul vă va ajuta, deoarece timpul de uscare al scutecului va fi mai scurt.
Bebelusul va invata mai repede sa utilizeze olita
100% bumbac
Garantie 3 ani
Cu scutecele Trezy porti economisi 4000 ron.
Bebelusul va invata mai repede sa utilizeze olita.
Modelul interior din scutecului variaza frecvent.
Pentru trecere la oliță

Pachetul conţine 5 bucăţi de scutece Trëzy şi absorbantele de adaos din bumbac ale acestora. În plus, primiți cadou un set de absorbante din hârtie degradabilă.
250 ron

Pachetul pielea bebelușului
Pachetul conţine 5 bucăţi de scutece Trëzy, inclusiv absorbantele acestora. În plus, primiți cadou o cutie de ceai de muşeţel pentru calmarea pielii sensibile.
250 ron

Pachetul eco- friendly
Pachetul conţine 10 bucăţi de scutece Trëzy, inclusiv absorbante din bumbac. Primiți cadou 1 cutie de detergent eco- friendly şi două bucăţi de absorbante pentru timpul nopţii.
500 lei

Cadou pentru botez
Pachetul conţine 3 bucăţi de scutece Trëzy, inclusiv absorbantele din bumbac ale acestora. În plus, primiți cadou o lumânare de botez.
150 lei

Pachetul complet Trëzy
Pachetul conţine 20 de scutece, inclusiv absorbante din bumbac. Primiți cadou 5 absorbante pentru timpul nopţii şi un pachet de hârtie biodegradabilă.
Transportul este gratuit.
1000 lei

Materiale de adaos
Pachetul conţine 5 bucăţi de absorbante din bumbac 100%, 2 bucăţi de absorbante din bambus pentru timpul nopţii şi un pachet de hârtie biodegradabilă.
85 lei