Livrare si transport

Atentie! Va atragem atentia ca comenzile pentru posta se preiau pana la ora 12:00 pentru serviciul de curierat rapid se preiau pana in ora 14:00 pentru a fi expediate in aceeasi zi. Comenzile preluate dupa ora 13:00 pentru posta si dupa ora 15:00 pentru curier, vor fi expediata in ziua urmatoare lucratoare.
Toate imaginile au caracter orientativ.Nu avem toate produsele pe stoc permanent! Dupa comanda data va confirmam existenta lui si timpul de livrare. Multumim.
Ne mentinem dreptul de a modifica preturile chiar si dupa preluarea comenzii in caz de nevoie.

In tara:

  • La o comanda de peste 190 RON transportul e GRATUIT prin Posta Romana* sau 15 RON prin curierat*
  • La o comanda de peste 250 RON transportul e GRATUIT prin Posta Romana* sau 10 RON prin curierat*
  • La o comanda de peste 300 RON transportul e gratuit si prin curierat*


*
- transportul prin Posta Romana dureaza intre 2-4 zile lucratoare!
- costul pentru expeditia prin curierat mai sus mentionat este valabila pentru localitatile aflate sub acoperirea directa a curierului, daca localitatea de destinatie nu este sub acoperirea directa a curierului, se vor percepe taxe suplimentare, functie de numarul de km suplimentari necesari de parcurs pana la dvs.
- transportul prin curierat dureaza 24 ore in unele parti ale tarii 48 ore ( in zile lucratoare )
-comanda pentru transportul prin curier rapid pe bicicleta trebuie predat in fiecare ci pana la ora 15.00


Plata

Plata se face ramburs la sosirea produselor

Daca sunteti nemultumit de produse in termen de 14 zile dupa primirea acestora cutiile sigilate pot fii returnate!


Conditii generale

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

In calitate de proprietar al prezentului website isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa cititi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Pretul

Pretul produselor afisate pe site este pretul unitar/bucata si  contine TVA-ul aferent.

Conditii de utilizare

Nu garantam ca Website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la babyjones.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Website-ul pe riscul propriu, babyjones.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Babyjones.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Website. Babyjones.ro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului.

Disponibilitatea produselor si serviciilor

Este posibil ca unele produse sau servicii afisate pe website sa nu fie disponibile la momentul accesului. Trebuie sa luati legatura cu babyjones.ro pentru confirmarea existentei acestora. Serviciile si produsele prezentate pe Website nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu informativ. Pentru a primi o oferta din partea babyjones.ro, veti accesa sectiunile Cerere de oferta, Cerere de informatii sau Cosul de cumparaturi unde veti completa formularul prezentat. Raspunsul va fi transmis dupa caz prin e-mail, telefon sau fax. babyjones.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Politica de confidentialitate

babyjones.ro prin prezentul website www.babyjones.ro va asigura pentru respectarea confidentialitatii tuturor datelor cu caracter personal sau de alta natura furnizate de utilizatorul acestui website. De asemenea, toate informatiile furnizate avand caracter personal sunt prelucrate cu respectarea tuturor prevederilor legale.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a acestui Website sau nu sunteti autorizat pentru aceasta, va rugam sa nu folositi www.babyjones.ro.