Leagăn Beto pentru bebeluşi - Nice Green

Pachetul include:

4 bare de lemn natur
Leagăn din bumbac 100%
Saltea cu husă din bumbac
Frânghie
Carabină

Cârlig leagăn
Cârlig S

1 Arc - special conceput pentru leagăn Beto ajută ca leagănul să poată mişca şi în plan vertical. Astfel leagănul va simula foarte bine mişcările cunoscute din pântec.

La cerere bară lemn, care separă frânghia, care permite scoaterea mai ușoară a bebelușului +29 RON

Detalii

219,00 lei

CA LA MAMA ÎN BURTICĂ

Conceput să imite senzaţia mişcărilor din uter, leagănul Beto oferă un mediu plăcut şi confortabil pentru distracţia şi somnul bebeluşului.

Fiecare copil are nevoie instinctivă şi solicită să fie legănat.

Beneficiile legănării sunt incontestabile. În zilele noastre nu găsim încă o jucărie care este atât de eficient în dezvoltarea bebeluşului, care calmează şi distrează în acelaşi timp.

Leagănul Beto este realizat manual cu multă dragoste, pasiune şi cu o cunoaştere profundă, privind securitatea copilului. Materialele naturale folosite sunt alese cu multă grijă, asigurând şi astfel siguranţa copilului tău.

Leagămul Beto este:

  • Sigur
  • Confortabil
  • Baby & eco friendly
  • Funcţionează fără baterii
  • Se mişcă în toate direcţiile

9 beneficii ale leagănului Beto pentru care este atât de îndrăgit de bebeluşi  şi de mămici.

   În leagănul Beto bebeluşul se simte ca la mama în burtică


În acele aproximativ 9 luni cât a petrecut bebeluşul în burtica ta s-a obişnuit cu mişcările legănătoare, cu căldura corpului tău, cu vocea ta şi cu mediul ocrotitor al pântecului. După naştere mediul s-a schimbat brusc. Nu mai simte pe pielea lui atingerea ocrotitoare a pântecului, este pus într-un pătuţ care nu se mişcă şi este tare. Se plictiseşte,… vrea la tine în braţe, vrea să fie mişcat, legănat.


Mulţumită formei ergonomice şi a sistemului de prindere, într-un singur punct, leagănul Beto redă copilului senzaţia mişcărilor deja cunoscute şi sentimentul de siguranţa şi liniştea din burtică.

 

   Relaxează şi linişteşte bebeluşul

Leagănul Beto, în foarte multe cazuri, a dovedit beneficiul privind liniştirea şi adormirea copiilor. Bebeluşul este îmbrăţişat de materialul fin al leagănului care susţine spatele lui uniform în fiecare punct şi se mişcă în toate direcţiile la fel cum a mişcat şi în burtică.

Viteza mişcării leagănului se poate adapta la nevoile şi obiceiurile celui mic. Unora le place ca să fie legănat foarte fin iar alţii solicită mişcări mai accentuate. Tonul mişcărilor legănătoare poate fi adaptat imediat la nevoile bebeluşului şi astfel cum începe să se liniştească dăm cu leagănul mai încet.

   Ajută la calmarea simptomelor de colici

În leagănul Beto bebeluşul se simte în siguranţă, simte mişcarea legănătoare, stă confortabil şi astfel se linişteşte în câteva minute chiar şi dacă apar simptomele colicilor.

  Ajută în prevenirea refluxului


Poziţia puţin înclinată faţă de orizontală în care se odihneşte bebeluşul în leagăn ajută  la prevenirea refluxului gastric la bebeluşului.

  Stimulează şi ajută dezvoltarea dinamică a sistemului vestibular (echilibrul)


Datorită sistemului de fixare într-un singur punct, leagănul Beto se mişcă în toate direcţiile. Se mişcă înainte-înapoi, de la stânga la dreapta  sau  în orice direcţie, şi permite să fie rotit. În acelaşi timp poate să aibă o mişcare şi în plan vertical  cu ajutorul unui arc special, conceput pentru acest leagăn.


Leagănul ajută la dezvoltare, amuză şi alintă, fiind un obiect eficace de dezvoltare, deoarece momentul de oprire-repornire a mişcării este foarte bine stimulat.


Datorită legii gravitaţionale după "lansarea" leagănului aceasta de fiecare dată se frânează după care se lansează din nou, copilul simţind aceste mişcări încetul cu încetul le poate utiliza.


Cu cât se formează mai multe funcţii de oprire din mişcare, acesta va fi cu atât mai coordonată, iar creierul va fi capabil să efectueze şi activităţi mai dezvoltate. Acest lucru va duce la coordonarea totală a corpului şi la un echilibru sigur, rezultând dezvoltarea mai precisă a muşchilor şi a mişcărilor fine, acesta fiind o condiţie de bază la învăţatul scrisului.


De aceea este recomandat şi de kinetoterapeuţi.

  Oferă libertate mai mare şi pentru tine

Leagănul Beto este de mare folos şi foarte eficient şi în acele cazuri când simţi nevoia unei odihne revitalizante de 10 minute sau când trebuie să satisfaci nevoile tale de bază.  Este foarte util pentru a consola un bebeluş neliniştit sau pentru a-i oferi ocupaţie când ai ceva de făcut în casă sau vrei să pregăteşti mâncare.

  Leagănul Beto este o investiţie de lungă durată.

Se poate folosi de la naştere până la trei ani.

Leagănul este recomandat chiar din prima zi după naştere. După observaţiile pediatrilor americani bebeluşii născuţi prematur se dezvoltă mai bine dacă sunt legănaţi într-un leagăn-hamac jumătate de oră, de trei ori pe zi.

Leagănu Beto este recomandat în mod special:

  • bebeluşilor născuţi prematur
  • bebeluşilor născuţi prin cezariană
  • bebeluşilor născuţi după o sarcină cu risc, care a necesitat repaus îndelungat la pat
  • PENTRU FIECARE NOU-NĂSCUT ŞI COPILAŞ

 

  Leagănul Beto oferă siguranţă şi confort bebeluşului

Datorită formei sale speciale, reduce presiunea asupra coloanei şi a nervilor spinali ai bebeluşului, şi menţine curba naturală primară a coloanei noului-născut.

  Este locul ideal pentru somnul în timpul zilei

Copilul legănat îşi aduce aminte de siguranţa şi liniştea din burtică şi se linişteşte mai repede,  adoarme mai uşor. Bebeluşul poate să doarmă în leagăn chiar şi de mai multe ori în timpul zilei. Este foarte important să nu lăsăm bebeluşul în leagăn fără supraveghere.


Pentru noapte este recomandat ca bebeluşul să doarmă în pătuţul lui sau lângă mami în pat, deoarece în timpul nopţii nu-l putem supraveghea dacă lăsăm în leagăn.

Vă sfătuim, să nu culcaţi în nici un caz bebeluşul cu faţa în jos în leagănul Beto, deoarece această poziţie este incomod şi nesigur pentru bebe.

Garanţia Zâmbetului

Pe lângă garanţia acordată conform legislaţiei române în vigoare la data cumpărării, vă oferim şi o garanţie specială.

 

Dacă bebeluşul tău nu va zâmbi chiar de la prima încercare, sau nu eşti mulţumit cu eficacitatea leagănului Beto,  îţi restituim bani. Dacă  în termen de 30 de zile de la data cumpărării ne trimiţi înapoi leagănul în aceeaşi stare în care a fost livrat - în ambalajul original, nedeteriorat, curat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit -,  noi vă dăm banii înapoi.

Leagănul Beto a fost testat de foarte mulţi copii şi aproape fiecare a zâmbit chiar de la primele mişcări legănătoare. Majoritatea nou-născuţilor s-a liniştit în 5 minute, iar după aproximativ 15 minute au adormit. Acesta este secretul pe baza căruia ne permitem să vă oferim această garanţie specială.

Pachetul include:

4 bare de lemn natur
Leagăn din bumbac 100%
Saltea cu husă din bumbac
Frânghie
Carabină

Cârlig leagăn
Cârlig S

1 Arc - Arcul special conceput pentru leagănele Beto ajută ca leagănul să poată mişca şi în plan vertical. Astfel leagănul va simula foarte bine mişcările cunoscute din pântec.

La cerere bară lemn, care separă frânghia, care permite scoaterea mai ușoară a bebelușului +29 RON

 

No customer comments for the moment.

Write your review

Leagăn Beto pentru bebeluşi - Nice Green

Leagăn Beto pentru bebeluşi - Nice Green

Pachetul include:

4 bare de lemn natur
Leagăn din bumbac 100%
Saltea cu husă din bumbac
Frânghie
Carabină

Cârlig leagăn
Cârlig S

1 Arc - special conceput pentru leagăn Beto ajută ca leagănul să poată mişca şi în plan vertical. Astfel leagănul va simula foarte bine mişcările cunoscute din pântec.

La cerere bară lemn, care separă frânghia, care permite scoaterea mai ușoară a bebelușului +29 RON

Write your review